Κρήτη: Μαθητής βρήκε πορτοφόλι με χρήματα και το παρέδωσε στον κάτοχό του που βρήκε μέσω του Facebook

Tο φιλότιμο και η εντιμότητα λειτούργησαν ακόμα μια φορά στο Ζαρό, όπου ένας 15χρονος μαθητής Λυκείου βρήκε πορτοφόλι στη Λίμνη και το παρέδωσε στον κάτοχο του.

Ένας 25χρονος που είχε επισκεφτεί με τη σύντροφο του την περιοχή ήταν ο παθών.

Σύμφωνα με τη σελίδα Δια-SOS-τε τη Μεσαρά, ο μαθητής το ανέφερε αρχικά στον βενζινοπώλη του χωριού Νίκο και μαζί αποφάσισαν να ψάξουν και να τον βρουν μέσω facebook.

Στη συνέχεια όταν τον βρήκαν και βεβαιώθηκαν ότι είναι αυτός , ο νεαρός ανέφερε ότι βρήκε το πορτοφόλι του και να έρθει να το παραλάβει.

Ο παθών που είχε φτάσει στο Ηράκλειο , αρχικά δεν πίστευε στα αυτιά του καθώς δεν είχε αντιληφθεί την απώλεια του αφού δεν χρειάστηκε μέχρι τότε να το χρησιμοποιήσει. Έτσι στη αρχή δεν τον πίστεψε , ενώ στη συνέχεια όταν συνειδητοποίησε τι πραγματικά είχε συμβεί πέταξε κυριολεκτικά από τη χαρά του!

Ο Ηρακλειώτης πήρε τα μπρος –οπίσω , γύρισε στο Ζαρό και παρέλαβε συγκινημένος το πορτοφόλι από τον νεαρό Πετρογιαννάκη Γιάννη του Δημητρίου, ο οποίος μάλιστα έφυγε χωρίς να δεχτεί κανένα αντάλλαγμα.

Να σημειώσουμε ότι το πορτοφόλι είχε μέσα χρήματα δίπλωμα, πιστωτικές κάρτες και άλλα έγραφα .

Μπράβο στο Ζαριανάκι που απέδειξε ότι υπάρχει ακόμα ανθρωπιά και φιλότιμο και κυρίως μπράβο στους γονείς του που τον ανέθρεψαν. Μακάρι το παράδειγμα του να μιμηθούν κι άλλοι!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί